Uutisia

Isännöintiliitto
 1. Taloyhtiöiden energiatehokkuutta voisi olla mahdollista parantaa peruskorjausten valtiontakauksen avulla, esittää Isännöintiliitto. Jotta valtiontakaus oikeasti helpottaisi taloyhtiöitä korjausten aloittamisessa, täytyy takauslainajärjestelmää kehittää monin tavoin. 

  Artikkeli Taloyhtiöiden energiatehokkuutta pitää parantaa − Isännöintiliitto ehdottaa tähän uutta kannustinta  julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 2. Isännöintialan maineessa on vanhaa painolastia. Isännöintiliiton mukaan pelkkä imagotyö ei riitä parantamaan isännöinnin mainetta, vaan eri tahojen väliseen yhteistyöhön ja osaamisen kehittämiseen pitää jatkossa panostaa entistä enemmän.

  Artikkeli Isännöinnin maineessa on yhä parannettavaa, ja siksi Isännöintiliitto haluaa kehittää alaa nyt monella rintamalla julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 3. Isännöintiliitto ja Kiinteistöliitto teettävät yhteistyössä laajan Isännöinnin laatu -tutkimuksen elo-syyskuussa 2020. Tutkimuksen toteutuksesta ja raportoinnista vastaa puolueeton ja riippumaton asiantuntijayritys KTI Kiinteistötieto Oy. Myös isännöintiyrityksillä on mahdollisuus hankkia raportti omasta yrityksestään.

  Artikkeli Miten yrityksellä menee? Isännöinnin laatu -tutkimus tarjoaa tietoa myös yksittäisille yrityksille julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 4. Voiko taloyhtiön pihalle laittaa trampoliinin? Vastaus kysymykseen riippuu siitä, mihin trampoliini on ajateltu sijoittaa piha-alueella ja onko kyse yksityisestä vai yhtiön yhteisestä piha-alueesta. Myös trampoliinin mallilla on merkitystä.

  Artikkeli Saako taloyhtön pihalle laittaa trampoliinin? Kesän hauskuuteen liittyy suuria vastuukysymyksiä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 5. Sosiaali- ja terveysministeriö ja ympäristöministeriö laativat keväällä ohjeen koronan keskellä tehtäviin korjaushankkeisiin. Ohje on päivitetty vastaamaan nykytilannetta. Korjaushankkeita voi jo tehdä lähes normaalisti. 

  Artikkeli Turvallisuus muistettava korjaushankkeissa edelleen, tutustu päivitettyyn ohjeeseen  julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

facebook_page_plugin
hausvise
Isännöinti Kuvaja LKV:n verkkopalvelussa käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.