Uutisia

Isännöintiliitto
 1. Etenkin muuttotappioalueiden taloyhtiöiden on vaikea tehdä tarvittavia korjauksia rahoituksen puuttuessa. Isännöintiliitto ehdottaa, että kotitalousvähennys laajennettaisiin myös taloyhtiöiden remontteihin.

  Artikkeli Taloyhtiöiden remontit jumittavat – kotitalousvähennys kannustaisi tarvittaviin korjauksiin julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 2. Isännöintiliiton uudeksi lakiasiantuntijaksi on nimetty OTM Jenni Valkama. Valkama siirtyy Isännöintiliittoon Suomen Vuokranantajien lakimiehen tehtävistä ja on aiemmin työskennellyt pitkään kiinteistölakimiehenä Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy:ssa....

  Artikkeli Jenni Valkama Isännöintiliiton uudeksi lakiasiantuntijaksi – lakiasiantuntijavahvuus kasvaa kahteen henkilöön julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 3. Isännöintialan laatua parannetaan kouluttamalla ja tekemällä vankkaa yhteistyötä muiden kiinteistö- ja rakennusalan toimijoiden kanssa, sanoo Isännöintiliiton toimitusjohtaja Mia Koro-Kanerva. 

  Artikkeli ”Isännöintialan laatuun ja osaamiseen pitää panostaa” – koronavuonna kouluttauduttiin virtuaalisesti  julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 4. Kaukolämpö ei ole enää taloyhtiöille houkutteleva lämmitysmuoto, selviää Isännöintiliiton Energiabarometrista. Sen sijaan esimerkiksi kustannustehokas ja ekologinen maalämpö kiinnostaa.

  Artikkeli Moni taloyhtiö hylkää kaukolämmön – nyt halutaan ekologista ja edullista julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 5. Isännöintiliitto panostaa entistä enemmän Isännöinnin Auktorisointi ISA ry:n kehittämiseen.

  Artikkeli Koro-Kanerva: ISA-yhteistyöllä on tärkeä rooli luottamuksen rakentamisessa isännöintialaan julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

facebook_page_plugin
hausvise
Isännöinti Kuvaja LKV:n verkkopalvelussa käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.