Uutisia

Hyvä isännöinti kannattaa
 1. Koronaepidemialla on vaikutuksia talouteen – myös taloyhtiöiden talouteen. Kotitalo kertoo, että jo syksylle ennakoidaan neuvotteluja taloyhtiölainojen lyhentämisestä. Hankalassa taloustilanteessa asiantuntevan isännöinnin merkitys korostuu entisestään.

  Artikkeli Isännöinnin merkitys korostuu koronan talousvaikutuksissa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 2. Suomi.fi-valtuuksia voivat nyt antaa myös osakeyhtiöt tai asunto-osakeyhtiöt, joille on merkitty kaupparekisteriin nimenkirjoitusoikeus kaksi tai useampi yhdessä.

  Artikkeli Asunto-osakeyhtiöiden Suomi.fi-valtuudet laajenivat julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 3. Yhtiökokouksia voi pian lykätä laillisesti, jos hallituksen esitys määräaikaisesta laista hyväksytään. Koronan aiheuttamien poikkeusolojen vuoksi kevään yhtiökokouksia voi lakimuutosehdotuksen mukaan lykätä yli laissa määritellyn kuuden kuukauden määräajan. Isännöintiliitto kannattaa esitystä. Isännöintiliitto myös kannustaa pitämään yhtiökokouksia jo keväällä etäyhteyksien avulla niissä taloyhtiöissä, joissa se on mahdollista.

  Artikkeli Isännöintiliitto kannattaa määräaikaista lakimuutosta, joka mahdollistaa yhtiökokouksien lykkäämisen julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 4. Tämä on Isännöintiliiton ja Kiinteistöliiton yhdessä laatima, havainnollistava esimerkki etäosallistumisesta postin tai sähköpostin välityksellä varsinaisessa yhtiökokouksessa käsiteltäviin asioihin.

  Artikkeli Esimerkki etäosallistumisesta postin tai sähköpostin välityksellä varsinaiseen yhtiökokoukseen julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 5. Putkiremontteja tehdään eniten 1960−70-luvuilla valmistuneissa taloyhtiöissä, mutta 1980-luvun rakennusten osuus on selvästi nousussa. Lähes 70 prosenttia taloyhtiöistä alkaa vasta suunnitella putkiremonttia, kun putket jo vuotavat.

  Artikkeli Kaksi kolmasosaa taloyhtiöistä alkaa suunnitella putkiremonttia, kun putket jo vuotavat julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

facebook_page_plugin
Isännöinti Kuvaja LKV:n verkkopalvelussa käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.