Uutisia

Hyvä isännöinti kannattaa
 1. Kotitalo-media tarjoaa inspiroivia, laadukkaita ja hyödyllisiä sisältöjä taloyhtiöasumisesta palkitussa Kotitalo-lehdessä, Suomen hienoimmassa taloyhtiömaailman ajankohtaismediassa kotitalolehti.fi:ssa ja muissa digitaalisissa viestintäpalveluissamme. Haemme tiimiimme reipasta sisällöntuottajaa.

  Artikkeli Kotitalo-media hakee sisällöntuottajaa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 2. Isännöintiliiton uusi toimitusjohtaja Mia Koro-Kanerva aloitti työssään maanantaina 2.9. Mediassa esillä ollut isännöintialan myllerrys ei häntä pelota. Isännöintiliitto on koko isännöintialan yritykset ja yhdistykset yhdistävä liitto. Koro-Kanervan tavoitteena on liiton kehittäminen entistä paremmin jäseniä palvelevaksi alan ykkösvaikuttajaksi. 

  Artikkeli Isännöintiliiton uusi toimitusjohtaja ei pelkää kuohuntaa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 3. Isännöintipalvelujen piirissä olevat taloyhtiöt voivat odotella rauhassa siirtymistä osakehuoneistorekisteriin. Käytännössä siirto tapahtunee vuoden 2020 lopussa.

  Artikkeli Osakehuoneistorekisteriin siirtymistä voi odotella rauhassa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 4. Isännöintipäivien näyttely on hyvä tapa päivittää omia käsityksiä. Näin saat kaiken hyödyn irti messupäivistä.

  Artikkeli Tee messupäivästä mukava ja hyödyllinen julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 5. Järjestyssäännöt ovat suositus siitä, miten talossa edetään. Laki ei edellytä, että taloyhtiöllä on järjestyssäännöt. Joistakin perusasioista, kuten yörauhasta, on kuitenkin hyvä olla mustaa valkoisella.

  Artikkeli Näin järjestyssäännöt päivitetään tähän päivään julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

facebook_page_plugin
Isännöinti Kuvaja LKV:n verkkopalvelussa käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.