Uutisia

Hyvä isännöinti kannattaa
 1. Vastuunjako osakkaan ja taloyhtiön välillä herättää usein kysymyksiä.

  Artikkeli Osakas, tunnetko vastuusi huoneistosi kunnosta ja huoltotoimista? julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 2. Taloyhtiöissä muovinkeräys on usein edullisempaa kuin sekajätekeräys, eli kierrättäminen voi kannattaa myös taloudellisesti, kun sekajäte vähenee.

  Artikkeli Näin kierrätät muovit oikein taloyhtiössä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 3. Taloyhtiöissä asuvat haluavat hoitaa asumiseensa liittyvät asiat sähköisesti eikä eri ikäluokkien välillä ole tässä eroja, paljastaa Isännöintiliiton tuore digiselvitys. − Yleisesti ajatellaan, että vanhemmissa ikäluokissa...

  Artikkeli Taloyhtiöissä kova tarve sähköisille palveluille julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 4. Taloyhtiön osakkaat vastustavat joskus väistämättömiäkin remontteja. Taloyhtiön etu menee kuitenkin yksittäisen osakkaan mielipiteen edelle.

  Artikkeli Putket vuotavat, mutta osakas vastustaa remonttia – mitä tehdä? julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 5. Energiankulutuksen vähentämisessä avaintekijänä ovat ihmisten omat kulutustottumukset. Pienillä teoilla yksittäinenkin ihminen voi vaikuttaa kulutukseen ja säästää parhaimmillaan luonnon lisäksi sekä omaa että taloyhtiön rahaa. Esimerkkejä arjen...

  Artikkeli Energiaa voi säästää arjen pienillä teoilla julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

facebook_page_plugin
Isännöinti Kuvaja LKV:n verkkopalvelussa käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.