Uutisia

Isännöintiliitto
 1. Suomeen iskee syysmyrsky, jonka voimakkuudesta on varoiteltu. Myös taloyhtiöissä kannattaa varautua.

  Artikkeli Näin myrskyyn varaudutaan taloyhtiöissä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 2. Isännöintitoimisto Isto ja Isännöinti Mäkinen saivat Vuoden 2020 Yritys -palkinnon paikallisilta yrittäjäyhdistyksiltä.

  Artikkeli Yrittäjäyhdistykset palkitsivat isännöintiyrityksiä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 3. Osakkaat hoitavat säntillisesti maksuvelvollisuutensa taloyhtiöille. Isännöintiliiton jäsenilleen tekemä laaja kysely osoittaa, että vastikerästit eivät ole lisääntyneet taloyhtiöissä, vaikka korona olisi kiristänyt omaa taloutta.

  Artikkeli Suomalaiset eivät ota riskiä asumisensa suhteen – pakolliset vastikkeet maksetaan mahdollisista talousongelmista huolimatta julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 4. Kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma Helsinki Pridea juhlitaan 7.-13.9. Myös Isännöintiliitto kannattaa ilolla tapahtuman arvoja.

  Artikkeli “Pride ei ole mielipidekysymys” – Myös Isännöintiliitto osoittaa tukensa tapahtumalle julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 5. Rakenna oma osaamispolkusi Isännöintipäivien ohjelmasta. Ohjelmassa on huomioitu niin isännöitsijät, kiinteistösihteerit ja asiakaspalvelijat, tekniset asiantuntijat kuin yritysjohtokin.

  Artikkeli Isännöintipäivät tarjoaa jokaiselle jotakin julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

facebook_page_plugin
hausvise
Isännöinti Kuvaja LKV:n verkkopalvelussa käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.