Uutisia

Hyvä isännöinti kannattaa
 1. Taloyhtiölainoitus ei ole enää mutkatonta, eikä remonttirahoitus varmaa. Sen on huomannut Jyväskylän Yrityskonsultit Oy:n isännöitsijä Anu Heimala, joka kertoo kokemuksistaan Kotitalon laajassa talousjutussa. Viimeistään nyt osakkaiden kannattaa ryhtyä varautumaan uudenlaisen remonttirahoituksen aikaan. Se voi tarkoittaa muun muassa oman, henkilökohtaisen lainan ottamista.

  Artikkeli Kotitalo: Remonttirahoitus kiristynyt, taloyhtiön remontteja rahoitetaan henkilökohtaisilla lainoilla julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 2. Vakuutuslautakunta ja vakuutus- ja rahoitusneuvonta Fine ovat julkaisseet uusia ratkaisusuosituksia erilaisiin vahinkotapauksiin.

  Artikkeli Uusia vakuutustapauksia ja ratkaisusuosituksia julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 3. Isännöinnin auktorisoi ISA ry rekrytoi kokoaikaisen asiamiehen. Asiamies palkataan kehittämään ja laajentamaan yhdistyksen toimintaa sekä tekemään ISA:n brändiä tunnetuksi. Asiamiehenä tehtäviin tulee kuulumaan ISA-auktorisointien tunnetuksi...

  Artikkeli ISA ry rekrytoi asiamiehen kehittämään toimintaansa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 4. Taloyhtiön korjaushanke tai perusparannus voi maksaa suuriakin summia, mutta aivan kaikkea ei tarvitse maksaa omasta pussista. Valtio ja kaupungit tukevat taloyhtiöitä monissa hankkeissa.

  Artikkeli Taloyhtiöille jaossa avustuksia viime vuotta enemmän – kokosimme avustukset julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 5. Monissa taloyhtiöissä on jo valmistauduttu jouluun ja vuodenvaihteeseen erilaisin koristuksin ja puurojuhlin. Pyhät ja lomat sujuvat sopuisasti ja turvallisesti, kun muistaa nämä vinkit.

  Artikkeli Vinkit sujuvaan jouluun & vuodenvaihteeseen taloyhtiössä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

facebook_page_plugin
Isännöinti Kuvaja LKV:n verkkopalvelussa käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.