Uutisia

Hyvä isännöinti kannattaa
 1. Jotta taloyhtiöasuminen on mukavaa, sujuvaa ja turvallista, tarvitsevat asukkaat asumisen taitoja. Uusavuttomuus voi johtaa pieniin harmeihin, riitoihin, rahanmenoon tai jopa vakaviin vaaratilanteisiin.

  Artikkeli Asumisen taidot monella hukassa – voi aiheuttaa jopa vaaratilanteita julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 2. ARAn mukaan sähköautojen latauspisteisiin varattua avustusrahaa on vielä runsaasti vuodelle 2019 ja sitä kannattaa hakea.

  Artikkeli Latauspisteavustusrahaa on vielä, hakuohje päivitetty julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 3. Lemmikkien yleistyessä yhä useampi niistä asuu myös taloyhtiössä. Omistajalla on vastuu lemmikkien tekosista.

  Artikkeli Yhä useampi lemmikki asuu taloyhtiössä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 4. Suomalaiset viettävät juhannusta perinteisesti kesämökeillään, mutta moni viettää myös viihtyisää kaupunkijuhannusta. Juhannusjuhlan voi järjestää vaikka kotona. Jotta juhannuksen vietto ei aiheuta häiriötä taloyhtiössä, kannattaa kuitenkin muistaa muutama asia.

  Artikkeli Vinkit sujuvaan taloyhtiöjuhannukseen julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 5. Joskus tekee mieli kohentaa oman asunnon ilmettä remontoimalla. Kun remontti-ilmoitus on tehty ja lupa saatu, ei työhön kannata ryhtyä suin päin: ensin kannattaa tiedottaa asiasta myös naapureille.

  Artikkeli Näin naapurisopu säilyy remontinkin aikana julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

facebook_page_plugin
Isännöinti Kuvaja LKV:n verkkopalvelussa käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.