Uutisia

Isännöintiliitto
 1. Isännöintiliitossa on käynnistynyt vuoden alussa useampi rekrytointi. Liittoon haetaan järjestökoordinaattoria, viestinnän asiantuntijaa ja Kotitalo-mediaan verkkotuottajaa. Järjestökoordinaattorin tehtävä on uusi Isännöintiliitossa.

  Artikkeli Isännöintiliitto vahvistaa asiantuntijarooliaan ja jäsenpalveluaan strategian mukaisesti julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 2. Moni asunnonomistaja voi ihmetellä, miksi taloyhtiön osakeluetteloa ei ole vielä siirretty huoneistotietojärjestelmään.

  Artikkeli Isännöinti ohjeistaa, milloin taloyhtiöt siirretään huoneistotietojärjestelmään julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 3. Haemme vakituiseen työsuhteeseen yhteiskunnallisesti valveutunutta viestinnän asiantuntijaa vahvistamaan Isännöintiliiton asiantuntijajoukkoa ja viemään Isännöintiliiton vaikuttavan viestinnän jälleen uudelle tasolle.

  Artikkeli Isännöintiliitto hakee viestinnän asiantuntijaa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 4. Isännöintiliitto on isännöinnin keskeisin palvelu- ja vaikuttajajärjestö. Autamme isännöintiä olemaan parasta, mitä taloyhtiölle voi tapahtua. Mikä arvoistamme resonoi sinulle? Oletko suoraselkäinen kumppani, sinnikäs vaikuttaja vai...

  Artikkeli Isännöintiliitto hakee järjestökoordinaattoria julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 5. Tule mukaan Kotitalon verkkotuottajaksi iloiseen ja reippaaseen joukkoomme!

  Artikkeli Isännöintiliiton Kotitalo-media hakee verkkotuottajaa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

facebook_page_plugin