Uutisia

Isännöintiliitto
 1. Koronarajoitukset vaikuttavat taloyhtiöiden syysyhtiökokouksiin ja ylimääräisiin yhtiökokouksiin. Kokouskutsujen sisältöön ja turvalliseen osallistumiseen pitää nyt kiinnittää erityistä huomiota.

  Artikkeli Uusilla rajoituksilla vaikutuksia yhtiökokouksiin, alan liitoilta ohjeita taloyhtiöille julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 2. Eteläisimmän Suomen uudet koronarajoitukset vaikuttavat jälleen myös taloyhtiöiden toimintaan. Edessä on kevään tavoin yhtiökokousten perumisia ja siirtoja. 

  Artikkeli Koronarajoitukset vaikuttavat syksyn yhtiökokouksiin julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 3. Terveys ja turvallisuus ovat etusijalla, kun koronavirus aiheuttaa edelleen poikkeusoloja ympäri maata. Isännöintiliitto suosittelee edelleen etäyhteyksien käyttöä, kun taloyhtiöissä kokoustetaan.

  Artikkeli Taloyhtiöiden kokoontumisissa kannattaa edelleen suosia etäyhteyksiä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 4. Isännöitsijä 2020, Isännöintiyritys 2020, Isännöintiteko 2020 ja Palveluverkostoyritys 2020 voittajat julkistettiin Isännöintipäivillä.

  Artikkeli Isännöintiliitto palkitsi vuoden parasta isännöintialan osaamista julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

 5. Isännöinti Vuorma Oy on Isännöintiyritys 2020.

  Artikkeli Oulun seudulle palkintomenestystä – Isännöinti Vuorma Oy on Isännöintiyritys 2020  julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

facebook_page_plugin
hausvise
Isännöinti Kuvaja LKV:n verkkopalvelussa käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.